Het curatorium komt bijeen

Dinsdag 25 en woensdag 26 mei komt het curatorium weer bijeen om de mannen te horen die zich hebben aangemeld om de opleiding tot predikant te gaan volgen aan de Boezemsingel. 

Hartelijk roepen wij predikanten en kerkenraden op om deze zaak in het bijzonder op zondag 23 mei in het gebed in het samenkomen van de gemeenten te brengen voor het aangezicht des Heeren. De beslisssingen die genomen moeten worden zijn van zo groot belang voor de betrokkenen en voor het geheel van onze gemeenten. Ook voor onze kinderen en kleinkinderen.

De Koning van de Kerk moge de curatoren die de beslissingen moeten nemen, alsmede de hen adviserende docenten, de gave der onderscheiding schenken. Dat Hij getuigenis zou willen geven van Zijn werk, zodat diegenen mogen toegelaten worden die Hij geroepen heeft. De Heere geve ons in al onze onwaardigheid dat er een geroep naar de hemel mocht opgaan en Hij ons in dezen zou willen verblijden door Zijn daden. Tot eer van Zijn Naam en tot heil van onze gemeenten, opdat ook de navolgende geslachten mogen horen van de enige Naam tot zaligheid gegeven.

Op DV maandag 14 juni en woensdag 16 juni worden de examens gehouden. Waarna - bij goed gevolg - de kandidaten met ingang van maandag 21 juni beroepbaar zullen zijn.

De Heere gedenke docenten en studenten met de curatoren naar de rijkdom van Zijn genade.

 

Namens het curatorium: ds. A. Schreuder, voorzitter ds. G.J.N. Moens, secretaris

Bron: De Saambinder, 20 mei 2021

 

Het curatorium bestaat uit de volgende leden:

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb